Om oss

Ringutleier.no startet opp i 2013, og er ett smart annonsemarked innen utleie, kjøp, salg, tjenester og håndverkere i Sør-Norge.  Her kan du eller din bedrift finne det du trenger, sette inn en annonse, registrere dine tjenester, ditt firma, selge eller leie ut alt i og utenfor huset. Vi gjør det enkelt for deg. Du lager en annonse, og vi deler den videre på alle våres egne Facebook grupper Smartmarked, totalt 15 med over 45 000 medlemmer i Sør-Norge
Vi hadde tidligere egne utleie objekter, men har endret fokus på kjøp, salg, utleie, håndverkere og tjenester i ditt nærmiljø. Ringutleier.no er kun en formidlingstjeneste mellom utleier, selger og leietaker, kjøper, og tar ingen provisjon av leie eller salg

Tjen penger på tjenester og eiendelene dine 

Nå har du mulighet til å tjene litt ekstra med å sette inn gratis annonser på Ringutleier.no. Her kan du legge inn dine tjenester, ditt firma, selge eller leie ut eiendelene dine som likevel bare blir stående i og utenfor huset. Gjør det tilgjengelig for salg og utleie, og du kan fort se at det blir en investering du faktisk tjener gode penger på.

Hvorfor eie når du kan leie – av naboen

Du sparer både tid, miljøet og penger ved å leie det av en nabo i ditt nærmiljø, og han har kanskje alt du trenger for å fullføre jobben?

Vi tar ingen provisjon på dine tjenester og utleie 

Ringutleier.no – Smart annonsemarked i Sør-Norge er en formidlingstjeneste hvor kontrakt og betaling inngås direkte mellom utleier, selger og leietaker, kjøper. Vi tar ingen provisjon for leieavtaler som inngås.

Trygg betaling

Hos oss kan du betale sikkert med Vipps, VISA, MasterCard og via PayPal for dine annonser. Betaling for salg, tjenester og utleie skjer direkte mellom utleier, selger og leietager, kjøper. Vi anbefaler alle å bruke kontrakt, og med et depositum ved utleie og tjenester.

Org nr: 911852786