Velg en side
Om oss

Ringutleier.no startet opp i 2013, og ett smartmarked for utleie og tjenester i Sør-Norge. Og som gjør det mulig for privatpersoner, håndverkere og firmaer til å finne det de trenger. Her kan du registrere dine tjenester, ditt firma, selge eller leie ut alt i og utenfor huset.

Vi gjør det enkelt for deg. Du lager en annonse, og vi deler den videre på alle våres egne Facebook grupper, totalt 15 med over 45 000 medlemmer i Sør-Norge. 

Vi hadde tidligere egne utleie objekter, men har endret fokus på, kjøp og salg, utleie, håndverkere og tjenester i ditt nærmiljø. Ringutleier.no er kun en formidlingstjeneste mellom utleier og leietaker, og tar ingen provisjon av leien.

Tjen penger på tjenester og eiendelene dine 

Nå har du mulighet til å tjene litt ekstra med å sette inn gratis annonser på Ringutleier.no. Her kan du legge inn dine tjenester, ditt firma, selge eller leie ut eiendelene dine som likevel bare blir stående i og utenfor huset. Gjør det tilgjengelig for salg og utleie, og du kan fort se at det blir en investering du faktisk tjener gode penger på.

Hvorfor eie når du kan leie – av naboen

Du sparer både tid, miljøet og penger ved å leie det av en nabo i ditt nærmiljø, og han har kanskje alt du trenger for å fullføre jobben?

Vi tar ingen provisjon på dine tjenester og utleie 

Ringutleier.no – Utleie og Tjenester, er en formidlingstjeneste hvor kontrakt og betaling inngås direkte mellom utleier og leietaker. Vi tar ingen provisjon for leieavtaler som inngås.

Trygg betaling

Hos oss kan du betale sikkert med Vipps, VISA, MasterCard og via PayPal for dine annonser. Betaling for tjenester og utleie skjer direkte mellom utleier og leietager. Vi anbefaler alle å bruke kontrakt, og med et depositum ved utleie og tjenester.

Org nr: 911852786