Om oss

Om oss

Ringutleier.no – Er en markedsplass innen utleie, kjøp, salg, håndverker og tjenester.

Vi startet opp i 2013, og er en markedsplass som gjør det mulig for privatpersoner, håndverkere og firmaer til å finne det de trenger, eller sette inn en eller flere annonser. Her kan du legge inn dine tjenester, ditt firma, selge eller leie ut alt i og utenfor huset. Ringutleier.no er kun en formidlingstjeneste mellom utleier og leietaker, og tar ingen provisjon av leien. 

Tjen penger på tjenester og eiendelene dine

Nå har du mulighet til å tjene litt ekstra med å lage en annonse på Ringutleier.no. Her kan du legge inn dine tjenester, ditt firma, selge, eller leie ut eiendelene dine som likevel bare blir stående i og utenfor huset. Gjør det tilgjengelig for salg, utleie, og du kan fort se at det blir en investering du faktisk tjener gode penger på.

Hvorfor eie når du kan leie – av naboen

Du sparer både tid, miljøet og penger ved å leie det av en nabo i ditt nærmiljø, og han har kanskje alt du trenger for å fullføre jobben?

Vi tar ingen provisjon på dine tjenester og utleie 

Ringutleier.no er en formidlingstjeneste hvor kontrakt og betaling inngås direkte mellom utleier, selger og leietaker, kjøper. Vi tar ingen provisjon for leieavtaler som inngås.

Trygg betaling

Hos oss kan du betale sikkert med Vipps, VISA, MasterCard og via PayPal for dine annonser. Betaling for tjenester og utleie skjer direkte mellom utleier og leietager. Vi anbefaler alle å bruke kontrakt, og med ett depositum ved utleie og tjenester.

Org nr: 911852786