Om oss

Ringutleier.no – Utleiemarked – Kjøp/Salg – Tjenester – Håndverkere.

Selge, leie ut, ønsker å kjøpe, leie eller har en tjeneste, bedrift? Vi formidler alle typer annonser og tjenester for privatpersoner og bedrifter. Her finner du det meste du trenger innen utleie, kjøp, salg, bedrifter, håndverkere og tjenester. Vi har i dag 29 facebook grupper og sider med over 125 000 medlemmer. Her deler vi alle bedrift annonser og privat annonser som legges inn på Ringutleier.no. Dette gjør vi for at du skal få raskere salg og utleie. Vi gjør jobben for deg! 

Vi startet opp i 2013 med utleie av bobil, vannscootere, snøscooter, tilhengere, stillas +++. Men i 2016 fikk vi nettstedet på plass, og nå fokuserer vi kun på nettedet Ringutleier.no – Annonsemarked.  Vi er en formidlingstjeneste mellom utleier, selger og leietaker, kjøper. 

Tjen penger på tjenester og eiendelene dine

Nå har du mulighet til å tjene litt ekstra med å lage en bedrift annonse eller privat annonse på Ringutleier.no. Her kan du legge inn dine tjenester, bedrift, ønsker å kjøpe, leie, selge, eller leie ut eiendelene dine som likevel bare blir stående i og utenfor huset. Gjør det tilgjengelig for salg, utleie, og du kan fort se at det blir en investering du faktisk tjener gode penger på.

Hvorfor eie når du kan leie – av naboen

Du sparer både tid, miljøet og penger ved å leie av en nabo i ditt nærmiljø, og han har kanskje alt du trenger for å fullføre jobben?

Vi tar ingen provisjon på dine tjenester og utleie 

Ringutleier.no er en formidlingstjeneste hvor kontrakt og betaling inngås direkte mellom utleier, selger og leietaker, kjøper. Vi tar ingen provisjon for leie og salgsavtaler som inngås.

Trygg betaling

Hos oss kan du velge mellom gratis eller betalings abonnement. Velger du betalings abonnement kan du sikkert betale med Vipps, VISA, MasterCard og via PayPal for dine annonser. Betaling for kjøp og salg, tjenester og utleie skjer direkte mellom utleier, selger  og leietager, kjøper. Vi anbefaler alle å bruke kontrakt, og med ett depositum ved utleie og tjenester.

Org nr: 911852786

Velkommen til oss
Hilsen alle oss i Ringutleier.no