Om oss

Her finner du alle typer rubrikkannonser for privatpersoner og bedrifter innen utleie, kjøp, salg, håndverkere og tjenester.

Lag deg en gratis privat eller bedrift annonse. Vi deler annonsen på våre 35 Markedsplassen grupper og sider med 175 000 medlemmer over hele Agder. 
Dette gjør vi for at du skal få mer respons,  raskere salg, utleie på annonsen din. Og med en annonse på Ringutleier.no, kan du eller din bedrift dele linken/annonsen på alle våre Markedsplassen grupper.

Vi startet opp i 2013 med utleie av bobil, vannscootere, snøscooter, tilhengere, stillas +++. Men i 2016 fikk vi nettstedet på plass, og nå fokuserer vi kun på Markedsplassen Ringutleier.no.  Vi er en formidlingstjeneste mellom utleier, selger og leietaker, kjøper. 

Tjen penger på tjenester og eiendelene dine

Nå har du mulighet til å tjene litt ekstra med å lage en bedrift annonse eller privat annonse på Ringutleier.no. Her kan du legge inn dine tjenester, bedrift, ønsker å kjøpe, leie, selge, eller leie ut eiendelene dine som likevel bare blir stående i og utenfor huset. Gjør det tilgjengelig for salg, utleie, og du kan fort se at det blir en investering du faktisk tjener gode penger på.

Hvorfor eie når du kan leie – av naboen

Du sparer både tid, miljøet og penger ved å leie av en nabo i ditt nærmiljø, og han har kanskje alt du trenger for å fullføre jobben?

Vi tar ingen provisjon på dine tjenester og utleie 

Ringutleier.no er en formidlingstjeneste hvor kontrakt og betaling inngås direkte mellom utleier, selger og leietaker, kjøper. Vi tar ingen provisjon for leie og salgsavtaler som inngås.

Trygg betaling

Hos oss kan du velge mellom gratis eller betalings abonnement. Velger du betalings abonnement kan du sikkert betale med Vipps, VISA, MasterCard og via PayPal for dine annonser. Betaling for kjøp og salg, tjenester og utleie skjer direkte mellom utleier, selger  og leietager, kjøper. Vi anbefaler alle å bruke kontrakt, og med ett depositum ved utleie og tjenester.

Org nr: 911852756

Velkommen til oss
Hilsen alle oss i Ringutleier.no