Kundeservice

Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål

Problemer med å logge deg inn?
  • Har du problemer med innlogging? Send oss en melding, så svarer vi så fort vi kan. Fint med en tilbakemelding på hva som er problemet, sånn at vi kan får rettet opp i feilen.
  • Du kan svare oss på melding eller messenger
Hvordan legger jeg ut annonser?

Dette gjør du enkelt ved å trykke på registrer deg i menyen. Husk å gå inn på Min side for å sjekke at profilen din er riktig, og for å bli mer kjent med ditt kontrollpanel. Her legger du ut og redigerer dine annonser.

Hva kan jeg leie ut?
Vi har satt opp over 100 kategorier som vi mener dekker de fleste behov. Har du et utleieprodukt, eller en tjeneste som du mener mangler en naturlig kategori. Så ta gjerne kontakt med oss. Det er ikke lov å leie ut ting som bryter med norsk lov, eller som krever spesiell tillatelse å bruke, som for eksempel våpen, kjemikalier o-l.
Hva kan jeg selge?

Vi har nå lagt til kjøp og salg kategori. Legg ut dine salg og utleie ting på Ringutleier.no, vi deler annonsen din på våre 35 markedsplassen grupper med 175 000 medlemmer over hele Agder. Det er ikke lov å selge ting som bryter med norsk lov, eller som krever spesiell tillatelse å bruke, som for eksempel våpen, kjemikalier o-l.

Reklameplass på Ringutleier.no
Må du skatte av tjenester og utleie inntekt?
Som privatperson kan du leie ut varer for inntil kr 10.000 NOK pr år, skattefritt.

Arbeid som privatperson er under 6000kr innen et år fra samme arbeidsgiver kan utføres uten å beregne skatt på dette, gitt at følgende krav møtes:

  • Arbeidet skjer i hjemmet, på bilen eller hytta
  • Du avtaler direkte med den du jobber for
  • Du mottar utbetaling som privatperson, ikke firma
  • Du har ikke firma i samme bransje

Arbeid som ikke skjer i hjemmet vil være skattefritt opp til 1000kr innen samme år.

Les mer hos skatteetaten

Overstiger du denne grensen, anbefaler vi at du kontakter ditt lokale skattekontor eller besøker www.skatteetaten.no for mer informasjon.

Hva koster det å legge ut en annonse?

Vi tar ingen provisjon av salg, dine tjenester eller det du leier ut. Du velger ett gratis eller betaling abonnement i den perioden du ønsker tilgang til Ringutleier.no. Og det antallet annonser du trenger.

Les mer om våre abonnementer